Welcome to olberg.se

Mar 20, 2011

Monte Gordo - dag 2

2011-03-20 söndag

jogging på stranden

Än så länge har inte ordinarie schemat börjat, Stockholmarna kommer ju först idag. Det är bara vi som fick en dag extra för att man inte kunde ordna flyg från Landvetter annars. Alltså ordnar vi och våra vänner egen morgonjogg kl 08:00. Men när de övriga fortfarande inte har dykt upp tio över åtta, så startar Helena och jag på egen hand. På vägen tillbaka träffar vi dock Helena, Gunnar, Agneta och Max.

matsalen

frukost på hotellet

Vid lunchtid har fortfarande inte Helenas och Anders bagage dykt upp. Helena har dock packat både ett och annat i sitt handbagage och klarar sig någorlunda väl, Anders har inte ens ett par joggingskor.

Vi går till stranden och hyr några liggstolar, 8 EUR för två personer per dygn. Vädret är underbart, alldeles lagom varmt för att ligga där och sola.

Kl 13:30 är det informationsmöte. Jag är förvånad över hur många som har kommit hit ned för att träna med Runner's World, Friskis och några till.

Kl 15:00 blir det ett Friskispass som de kallar för smörgåsbord, med lite inlägg från olika pass de kommer att erbjuda under veckan: vanlig jympa, core, dans, cirkelgym, kettlebells, flex och yoga.

Anders har ny information om bagaget, nu vet man inte längre var väskorna finns. I bästa fall är de i Amsterdam nu, i så fall skulle de kunna komma hit under morgondagen...

playa plankan

Max och Agneta bjuder på kaffe och te på sitt rum senare på kvällen.

vidare till dag 3