Welcome to olberg.se

Mar 26, 2011

Monte Gordo - dag 8

2011-03-26 fredag

Vi har ställt veckarklockan på 07:00 igen och har egentligen tänkt att gå till morgonjympan. Men kroppen lyder inte viljan utan vi ligger kvar i sängen och går sedan direkt till frukosten. Kl 10:00 går Helena på core-pass medan jag skriver dagbok.

core-pass

Vid 12 tiden träffar vi Helena, Gunnar, Max och Agneta för en liten cykeltur. Cyklarna hyr vi i affären som ligger bara några hundra meter ifrån hotellet. Turen tar oss ungefär en mil västerut längs kusten och vi äter middag på en restaurang vid stranden. Det blir en stor kanna sangria till tjejerna, medan killarna dricker öl.

cykeltur

vid lunchrestaurangen

På eftermiddagen går Helena på avslutningspasset på plankan, själv tar jag några kort och går/jogga på stranden och kollar på några killar som kite-surfar.

jympa på stranden

Kl 18:30 blir det prisutdelning för bl.a. orienteringspasset, där vi också har lämnat in våra ifyllda brickor. Agneta vinner andra priset, en vattenflaska, sockar och ett nyckelband.

Till klockan 7 har Max reserverat bord på en restaurang i närheten. Agneta fyller 50 imorgon, så vi ska uppvakta henne lite grann. Vi får god mat och har roligt åt restaurangens ägare, som har ett väldigt roligt skratt.

vidare till dag 9